WhatsApp_Groep - H79 v.v. De Nachtegaal Heerjansdam

Donderdag 28 september a.s. eerste ledenbijeenkomst van dit seizoen. Onderwerpen: terugblik Babyshow en vooruitblik Bijzondere tentooenstelling 2023
Ga naar de inhoud

WhatsApp groep v.v. De Nachtegaal Heerjansdam


Geweldig, zo’n WhatsApp-groep. Maar kan ook geweldig irritant zijn. Door de berichtenstroom en de daarbij behorende piepjes en notificaties kom je bijna niet meer aan je hobby toe. Met enkele regels voor berichten maak je een WhatsApp-groep weer handig en gebruiksvriendelijk
  
Laat ik eerst benadrukken dat WhatsApp een goede uitvinding is. Je kunt gratis communiceren met anderen. En door een WhatsApp-groep kun je veel mensen tegelijkertijd bereiken. Dat is vooral voor onze hobby hartstikke handig.
Belangrijke informatie kun je makkelijk delen. Bovendien ben je snel up to date over een onderwerp.

Helaas is het in de praktijk toch een stuk minder handig. Sterker nog, soms is het best vervelend. Bijvoorbeeld als iedereen als een gek berichtjes gaat sturen, en je mobiel de hele tijd staat te blinken en te piepen omdat er weer een berichtje is geplaatst. Natuurlijk kun je de meldingen uitzetten. De WhatsApp-groep op stil zetten. Maar dan mis je ook de berichtjes die voor je hobby juist heel belangrijk zijn. Dan kun je beter regels afspreken.

Deze regels, die speciaal voor de WhatsApp-groep v.v. De Nachtegaal Heerjansdam, zijn opgesteld kunt u via de hier onderstaande knop "Downloaden spelregels WhatsApp-groep" lezen . Tevens kunt u zich aan- of afmelden door op de hier onderstaande knop "Aan- of Afmelden WhatsApp-groep" klikt.

Ik wens u veel plezier met deze WhatsApp-groep v.v. De Nachtegaal Heerjansdam.

Lex Kaptein, voorzitter.


© 2010-2023 - H79 v.v. De Nachtegaal Heerjansdam
Webmaster: Lex Kaptein
Terug naar de inhoud