Jubilea - H79 v.v. De Nachtegaal Heerjansdam

Donderdag 28 september a.s. eerste ledenbijeenkomst van dit seizoen. Onderwerpen: terugblik Babyshow en vooruitblik Bijzondere tentooenstelling 2023
Ga naar de inhoud

Jubilea
50 jaar v.v. De Nachtegaal Heerjansdam - 2014
50 jaar Vogelvereniging De Nachtegaal.  7 april jl was het dan zover Vogelvereniging De Nachtegaal, Heerjansdam bestaat 50 jaar en dit jubileum gaan willen wij niet zomaar voorbij laten gaan. De start van dit jubileum jaar is de receptie geweest. Afgelopen zaterdag 12 april hebben wij met leden, besturen van onze zusterverenigingen, adverteerders, sponsors en andere genodigde tijdens deze receptie terug gekeken naar 50 jaar De Nachtegaal. De rode draad van heel de middag/avond was “Waar is de tijd gebleven”
Nadat de voorzitter Lex Kaptein het een en ander de revue had laten passeren, heeft hij ook de partners van de bestuursleden eens in het zonnetje gezet. Immers slokken de heren bestuursleden veel vrijetijd op aan de vereniging.  Hierna werd het glas geheven en de wens uitgesproken dat wij over 10 jaar weer het glas kunnen heffen, maar dan voor ons 60 jarig jubileum. Na het officiële gedeelte van de avond werd het buffet geopend en kon iedereen genieten van de overvloed aan lekker eten. Cateringbedrijf Panita uit Barendrecht had een tafel vol lekkernijen neer gezet .
Tijdens het eten werd het stil in de zaal, dit betekende dat het allemaal lekker smaakte. Na dit heerlijke koud en warmbuffet werd er nog een dessert tafel ingericht en ook hier werd gretig van gesnoept.  De voorzitter vroeg dan ook terecht een applaus voor de catering Panita en bedankte de dame en heren voor al het lekkers.
Zoals altijd is er een tijd van komen en een tijd van gaan. Dus de gasten gingen weer richting huis en de leden van Vogelvereniging De Nachtegaal, Heerjansdam werden nog verrast met een klein aandenken.
Bij het natafelen van het bestuur werden ook alle geschenken nogmaals bekeken en bewonderd  er  was maar  een antwoordt mogelijk “Wij kunnen terug kijken op een geslaagde receptie”  Het bestuur wil dan ook iedereen hartelijk  bedanken voor deze onvergetelijke dag.
Voor de leden die, om uiteenlopende redenen, niet aanwezig konden zijn op de receptie ligt er natuurlijk ook nog een aandenken klaar. Deze kunt u ophalen op onze eerst komende ledenbijeenkomst op 24 april a.s..
Tevens is er op de ledenbijeenkomst van 29 mei a.s. de mogelijkheid om de receptie nogmaals mee te maken. Want dan zullen Nelly en Teun v/d Waal ons in de vorm van een PowerPoint presentatie  de receptie laten zien.

Het bestuur

Hiernaast staan de foto's van de Receptie van het 50 jarig bestaan van
v.v. De Nachtegaal Heerjansdam in 2014.
© 2010-2023 - H79 v.v. De Nachtegaal Heerjansdam
Webmaster: Lex Kaptein
Terug naar de inhoud