Tentoonstelling 2022 - H79 v.v. De Nachtegaal Heerjansdam

Ledenbijeenkomst: Donderdag 29 september a.s. zaal open om 19:00 uur, aanvang 19:30 uur. Terugblik clubuitje, Babyshow en BBQ en vooruitblik Bijzondere Tentoonstelling 2022.
Ga naar de inhoud
Ook dit jaar organiseert v.v. “De Nachtegaal”, Heerjansdam weer een
“Bijzondere Tentoonstelling 2022"
Bijzondere Tentoonstelling 2022

Dit jaar organiseert v.v. De Nachtegaal Heerjansdam een Bijzondere Tentoonstelling 2022.
Deze Bijzondere Tentoonstelling 2022 wordt dit jaar gehouden in de kantine van PR & PC De Develruiters, Molenwei 3, Heerjansdam
Hier hebben wij de beschikking over een zaal waar het voor u en uw vogels goed vertoeven is. Tevens is er voldoende parkeergelegenheid aanwezig.
Door de juiste afscheiding krijgen uw vogels hun optimale rust, tevens garanderen wij dat uw vogels een optimale verzorging krijgen tijdens deze Bijzondere Tentoonstelling 2022.
Naast de prijzen die per groep te winnen zijn, stelt vogelvereniging "De Nachtegaal" Heerjansdam extra kampioensprijzen ter beschikking voor de jeugd, en het individuele klassement (zie reglement).
Wij hopen dat u, als vogelliefhebber, ons wilt helpen om deze Bijzondere Tentoonstelling 2022 wederom tot een onvergetelijk succes te maken. En dat wij uw inschrijfformulier voor dinsdag 11 oktober a.s. tegemoet kunnen zien.

Op onze website is ook een digitaal inschrijfformulier aanwezig.

Voor meer informatie kunt u terecht op www.denachtegaalhjd.nl en voor uw vragen kunt u ook een mailtje sturen naar: info@denachtegaalhjd.nl
Wij wensen u een succesvolle Bijzondere Tentoonstelling toe.

Het bestuur van Vogelvereniging "De Nachtegaal", Heerjansdam
© 2010-2022 - H79 v.v. De Nachtegaal Heerjansdam
Webmaster: Lex Kaptein
Terug naar de inhoud