OBB-2022_Dierenrijk_Nuenen - H79 v.v. De Nachtegaal Heerjansdam

Ledenbijeenkomst: Donderdag 29 september a.s. zaal open om 19:00 uur, aanvang 19:30 uur. Terugblik clubuitje, Babyshow en BBQ en vooruitblik Bijzondere Tentoonstelling 2022.
Ga naar de inhoud
Op Bezoek bij.... 2022 Dierenrijk Nuenen
Clubuitje 2022 v.v. De Nachtegaal Heerjansdam
Na drie jaar was het gelukkig weer zover, we mochten weer een clubuitje organiseren.
Op zaterdag 28 mei jl. was er een uitje georganiseerd naar Dierenrijk Nuenen en met 12 personen werd dan ook om 8:30 uur de reis aanvaard naar Nuenen.
Jammer genoeg maar met 12 man en dat is het bestuur met aanhang en 2 niet bestuursleden. Je kunt wel zeggen dat dit aantal dus vies tegenviel. Maar het is niet anders en we hadden het voornemen om er een gezellige dag van te maken.
Zogezegd zo gedaan, rond 10:00 uur werden we in het parkrestaurant ontvangen met koffie en appeltaart. Na zo lange reis was dit wel een welkome traktatie.
Na de koffie moesten we ons nog even vermaken want om 11:30 uur stond er voor ons een rondleiding gepland. Deze rondleiding werd gehouden door twee dames en zij vertelde ons alles over het park en dieren die we tegenkwamen. Het is een gezellig klein park met voldoende dieren die je van dichtbij kon bewonderen. Welke dieren dit waren kunt u zien in de fotopresentatie.
Gelukkig konden wij de dames ook nog wat leren/vertellen over de vogels die in dit park te bewonderen waren. Zo zie je; ook zij wilde en konden nog wat leren van ons. Na ruim anderhalf uur rond gelopen te hebben werd er afscheid genomen van de dames en was het tijd om de innerlijke mens te voorzien van een hapje en een drankje. Dus werd het restaurant weer opgezocht en iedereen voorzag zich van iets lekkers.
Na de lunch konden we ons nogmaals vermaken op het park en werd er nog een rondje langs de dieren gelopen. Voor de ene wat makkelijker dan voor de ander. We worden ouder!
Rond 15:30 uur werd het weer tijd om huiswaarts te gaan en afgesproken werd dat ieder op zijn eigen manier naar huis zou rijden en niet in colonne.
Zo zie je dat het toch nog een lange dag is geworden en dat iedereen het bijzonder naar zijn/haar zin hadden gehad en dat het een park is die de moeite waard is om zeker nog eens te bezoeken.
 Het park is een aanrader!
 Lex Kaptein
© 2010-2022 - H79 v.v. De Nachtegaal Heerjansdam
Webmaster: Lex Kaptein
Terug naar de inhoud