OBB-2018_Best-Zoo_Best - H79 v.v. De Nachtegaal Heerjansdam

Op donderdagavond 19 mei a.s. organiseren wij weer een ledenbijeenkomst, aanvang 19:30 uur zaal open om 19:00 uur. Filmavond.
Ga naar de inhoud
Op Bezoek bij.... 2018 Best-Zoo
Clubuitje Best-Zoo, zaterdag 2 juni was het dan weer zover.
 
Met v.v. De Nachtegaal weer gezellig een dagje uit. Jammer genoeg maar met 13 personen maar dat mocht de pret niet drukken. Om 8:30 uur stond iedereen goedgehumeurd paraat om de reis naar Best te aanvaarden. Na een reis van ruim een uur kwamen we aan en stond er een overheerlijk bakje koffie met de beloofde appelgebak al te wachten op ons.
 
Om 11 uur werden we opgehaald door één van de medewerkers om een rondleiding door het park te krijgen. Deze dame liet ons in 2 uur alle dieren zien en had daar ook nog eens een goed verhaal bij. Bij iedere bewoner van het park wist ze wel iets te vertellen. Zo vertelde ze ook dat het park oorspronkelijk een particulier vogelpark is geweest en dat het later is opengesteld voor het publiek en dat het uitgegroeid is tot het park wat het nu is. Het park is een kleinschalig park maar doet zeker niet onder aan een groter park. Er waren vooral dieren te zien die je in een groot dierenpark niet ziet. En zo al eerder gezegd het park is kleinschalig maar zal de komende jaren uit gaan breiden. De grond voor deze uitbreiding is al aangekocht, zo vertelde onze gids. Na 2 uur op ons gemak en luisterend naar de gids en kijkend naar alle dieren door het park gelopen te hebben werd onze gids door de voorzitter bedankt voor deze uitgebreide rondleiding. Na deze rondleiding voelde iedereen dat de maag ging protesteren en werd de friettent opgezocht.
 
Ook hier hebben we met elkaar gezellig zitten keuvelen en waarna iedereen vrij was om het park nogmaals rond te gaan of naar huis te gaan. Bijna Iedereen koos ervoor om met elkaar het park nogmaals rond te gaan er was immers zoveel moois te zien zoals je op de foto’s wel kunt zien. Rond de klok van drieën werd er besloten om weer richting Heerjansdam te gaan. Maar voordat wij daar zouden aankomen werd er nog een tussenstop gemaakt bij de “Goudrenet”.  Voor enkele een bekend restaurant waar wij met elkaar, onder het genot van een hapje en een drankje, de dag hebben afgesloten. Hier werd het duidelijk dat iedereen het een gezellig dag heeft gevonden en dat de leden die niet meegegaan zijn iets moois hebben gemist.
 
Maar voor de thuisblijvers niet getreurd volgend jaar gaan we weer een clubuitje organiseren, waar naar toe is nog een verrassing. Dus u bent alvast gewaarschuwd mis het gezellige clubuitje van de Nachtegaal volgend jaar niet.
© 2010-2022 - H79 v.v. De Nachtegaal Heerjansdam
Webmaster: Lex Kaptein
Terug naar de inhoud